1973-ban Hajdúnánáson születtem, jelenleg Sződön élek. A középiskolai tanulmányaimat a Landler Jenő Szakközépiskolában végeztem Budapesten. 1995-ben mentőápoló végzettséget szereztem. 2003-ban a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Főiskolai karán egészségügyi szakoktatóként végeztem. Ezt követően 2011-ben az egészségügyi szaktanár végzettséget is megszereztem.
 
1992-től az Országos Mentőszolgálatnál kezdtem el dolgozni egészen 2007-ig. Főiskolai tanulmányaim mellett kezdtem dolgozni egy nem állami fenntartású idősotthon hálózatnál képzési referensként, amelyet a diplomák megszerzése után is folytattam, valamint ezzel párhuzamosan a Semmelweis Egyetem Egészségügyi Kar Továbbképzési és Szakképzési Intézetnél, a Kanizsay Dorottya Egészségügyi Szakképző Iskolánál oktatóként, oktatásszervezőként is dolgoztam. 2004-től egy magán oktatási tevékenységet végző cégnél voltam az ügyvezető team tagja.
 
A LEM-TRÉNER Oktatási Szolgáltató Kft-nél 2011. óta dolgozom, mint tulajdonos és ügyvezető. Mindennapi tevékenységem során elsősorban a társaság képviseletével, működtetésével és vezetésével, a munkafolyamatok irányításával és ellenőrzésével, a cég szakmai koncepciójának és üzleti jövőképének kialakításával foglalkozom. A hazai és Európai Uniós forrásból támogatott pályázatok előkészítését, és lebonyolítását segítem és ellenőrzöm. Felnőttképzési szakértőként közreműködöm a Pest Megyei Kormányhivatal hatósági engedélyezési és ellenőrzési eljárásaiban, valamint a Magyar Kereskedelmi és Iparkamarához benyújtott felnőttképzési szakmai programkövetelmény javaslatok szakmai véleményezésében, engedélyezésében. Több éve működöm együtt a TEMPUS Közalapítvány pályázatainak elbírálásában.